Usunięcie w aplikacji
Otwórz Profil
Zaloguj się na konto, które chcesz usunąć.
Wejdź w Dane i prywatność
Wybierz sekcję ustawień danych konta.
Wybierz Usuń konto i dane w chmurze
Przeczytaj ostrzeżenie i potwierdź nieodwracalną operację.
Żądanie bez dostępu do aplikacji
Wyślij wiadomość z adresu używanego w Climbing Diary. Wydawca może poprosić o dodatkowe potwierdzenie, aby chronić konto przed nieautoryzowanym usunięciem.
Adres kontaktowy: climbingdiaryapp@gmail.com.
Co zostanie usunięte
- konto Firebase Authentication i dane profilu;
- zsynchronizowane drogi, projekty i dane powiązane z kontem;
- relacje znajomych, grupy należące do użytkownika i powiązane zaproszenia, w zakresie możliwym dla danego typu relacji;
- dane wyzwań i treningów przypisane do konta, z uwzględnieniem danych innych uczestników.
Dane istniejące wyłącznie lokalnie na urządzeniu można usunąć przez wyczyszczenie danych aplikacji albo jej odinstalowanie. Przed usunięciem wykonaj eksport, jeśli chcesz zachować kopię.
Subskrypcja nie jest anulowana automatycznie
Usunięcie konta i anulowanie subskrypcji są niezależnymi operacjami. Subskrypcją zarządza się w Google Play: Płatności i subskrypcje → Subskrypcje → Climbing Diary.
Termin i wyjątki
Żądanie jest realizowane możliwie szybko, zwykle nie później niż w ciągu 30 dni. Informacje wymagane do rozliczeń, bezpieczeństwa lub spełnienia obowiązku prawnego mogą zostać zachowane przez wymagany okres, a następnie usunięte albo zanonimizowane.
Więcej informacji zawiera Polityka prywatności.